Massage aanbod: (Nieuw Zelfzorgpakketten!)

- Yinyoga deeper touch van 60 minuten.
Een oosterse geneeswijze, waarbij in afwisselende yin yogahoudingen een combinatie van yoga massage (basis) en Reiki wordt toegepast, waardoor er een verdiepende ontspanning, innerlijke rust, meer ruimte en balans, aarding en weldaad voor de spieren en gewrichten in het lichaam ontstaat en eventuele blokkades in je lichaam weer laat stromen. Deze behandeling duurt 60 minuten en is echt een cadeau aan jezelf. De houdingen zijn afwisselend per behandeling. Je kan kiezen uit 1 behandeling van €45, 2 behandelingen €80, 3 behandelingen €115 of 4 behandelingen van €140. Hoe meer behandelingen je afneemt hoe relatief goedkoper je uit bent.

- Reiki Behandeling van 60 minuten.
Reiki is een Japanse geneeswijze, een spirituele manier om te helen en betekent letterlijk kracht van de zon, waarbij gebruik wordt gemaakt van de universele levensenergie. Reiki is een behandelwijze, een prachtige, liefdevolle manier om te helen, zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Een fijne manier om het zelf terug te vinden in deze wereld van stress en je verloren voelen. Reiki doet wat op dat moment het beste is voor jou. Door middel van handen die op je gelegd worden vindt er een energie uitwisseling plaats , waardoor je beter in je eigen kracht komt te staan. Een heel fijn cadeau aan jezelf, waarbij ik ook specifiek kan behandelen naar de klachten die je op dat moment hebt.
1 behandeling kost €60, 2 behandelingen €110, 3 behandelingen €160 en 4 behandelingen €205
Je kan ook voor een meer algemene, kortere Reiki stoelbehandeling gaan van ongeveer 30 minuten voor €30 (2x €55, 3x €80 en 4x €100)
Hoe meer behandelingen en korter ook op elkaar, hoe beter de Reiki en healing zijn werk zou doen. Ik ben in bezit van Reiki I en II diploma's.

- Chakra reiki behandeling van 45 minuten ; 

In deze krachtige behandeling worden al jouw chakra’s geopend en geheeld. Wordt de stroom van de levensenergie (chi) in het gehele lichaam hersteld, waardoor je welzijn wordt verbeterd. Met als gevolg dat je minder snel ziek, verdrietig, angstig of depressief voelt. De energiesystemen worden gedeblokkeerd en je chakra’s worden weer in balans gebracht, wat weer leidt naar een hoger bewustheid en gezondheid. Kosten zijn: €45

Nieuw! Een Chakra Reiki behandeling met kristallen pendel voor en na de behandeling. Je krijgt dan inzicht welke chakra's uit balans zijn. Kosten zijn: €55


- Zonnevlecht voetmassagebehandeling van ruim 30 minuten.

Deze massage versterkt het derde chakra, ontspant, kalmeert het lichaam en geest. Met name bij langdurige stress, emotionele spanningen, spijsverteringsklachten, burn-out, slapeloosheid, rusteloosheid, schaamte, minderwaardigheidsgevoel en diabetes. Het heeft daar een hele positieve invloed op. Het zet de eigenwaarde in beweging.De zonnevlecht (plexis solaris) is verbonden met het derde chakra en de nier meridiaan. Het heeft de functie om te aarden, spanning af te voeren en heeft te maken met ons ego en eigenwaarde. Het heeft verder een sterk energetische werking. Het werkt sterk harmoniserend en balancerend.Hele positieve reacties heb ik tot nu toe hierop mogen ontvangen en zekers de moeite waard om te ontvangen. Zekers als je weet dat voeten de spiegel van je ziel zijn en je in wezen je hele lichaam masseert. Want al je organen, wervelkolom, meridiaan begin en eindpunten bevinden zich in je voeten. Hoe beter de conditie van je voeten, hoe beter de gesteldheid van je welzijn/gezondheid.De Zonnevlecht massage (40 min) is los te boeken: €35 of twee voetmassages voor €60.

Heb je al zin gekregen in een fijn moment voor jezelf, maak dan snel een afspraak. Dan plan ik je in. Je kan bellen naar 06-12882012 en of mailen naar info@yogastudio-dezonnegroet.nl

Nieuw: ZELFZORGPAKKETTEN

Nieuw in mijn yogastudio is dat er vanaf 1 juli 2024 zelfzorgpakketten afgenomen kunnen worden. Fijn voor jezelf, maar uiteraard ook voor een ander als cadeau of kennis te laten maken met zowel yogavormen als massagebehandelingen. Het pakket bestaat uit een 5 yoga lessenkaart (Hathayoga, yinyoga of Yinyang yoga naar keus) met verschillende massagebehandelingen van Esther. Let op: Deze is drie maand geldig vanaf betaling!

- Pakket 1: 5 lessenkaart + 2 voetmassages voor €135

-Pakket 2: 5 lessenkaart + 2 Yin deeper touch behandeling of 2 Chakra Reiki behandeling (zonder pendel) voor €145

-Pakket 3: 5 lessenkaart + 2 Reikibehandelingen van 60 minuten voor €175