Nieuws

- 10-12-2021: Voor de kerst of het nieuwe jaar kan je een Gift of Health kopen in de Yogastudio. Een Try out pakket voor maar €40. Je kan dan kennis maken met yoga en massage. In het pakket zit 1 yogales (kan in groep/privé of online) en 1 massage naar wens van 30 minuten op afspraak en als bonus een "Stress Weg" thee van Vos & Zo.

- 6-11-2021: Op zondag 28 november organiseert Yogastudio De Zonnegroet een unieke workshop Voetyoga en Tenen analyseren. In deze workshop ga je geheit met nieuwe kennis over je voeten en jezelf naar huis. Voor meer info kijk dan op mijn fb pagina De Zonnegroet bij evenementen.

- 29-07-2021: Een tweede mooie samenwerking is ook vastgelegd. Per 1 augustus gaat Carrie Ann Berkenbosch-Runtz massage therapie geven in Yogastudio De Zonnegroet. Een fijne aanvulling naast het yoga aanbod, Reiki en yinyoga deeper touch behandelingen. We hopen beide op een hele fijne tijd en samenwerking!

-26-04-2021: Een eerste mooie samenwerking is onlangs tot stand gekomen, waar ik heel blij mee ben. Zodra het weer kan, gaat Giny ten Brummelhuis kristallen klankschaal concerten geven in mijn nieuwe yogastudio! Giny bespeelt al sinds 1995 kristallen klankschalen en is daarmee de langst spelende musicus van kristallen klankschalen in Europa! De harmonische resonantie van de kristallen klankschalen werken diep door in de geest en lichaam, waardoor een gevoel van ruimte en ontspanning kan ontstaan. Je na een concert meer in balans gaat voelen en activeert het ook nog eens je immuunkracht. Ik kijk er enorm naar uit. Blijf fb en website in de gaten houden, want zo’n klankschaal concert wil je niet missen!

- 26-04-2021: Wisten jullie dat Yogastudio De Zonnegroet al weer ruim 5 jaar bestaat? Ik hoop dit jaar nog iets leuks er mee te mogen doen, maar door de corona helaas nog niet heeft mogen zijn.

- 26-04-2021: Ondertussen is de yogastudio klaar voor gebruik, alleen mogen er helaas tot nu toe nog geen groepslessen gegeven worden, wel 1 op 1 of per 4 buiten, maar daar is het nog te fris voor. Momenteel geef ik Reiki en Yinyoga deeper touch behandelingen in de Yogastudio. Hiervoor kan je een afspraak maken via esthermvdberg@gmail.com. Neem ik online yogalessen op. Bij interesse, neem dan contact met mij op. Verder hoop ik binnenkort natuurlijk weer snel te mogen beginnen met ook alle groepslessen. Stay tuned!

- 8-01-2021: Het is een poos rustig geweest door alle Corona maatregelen, maar eind december 2020 kreeg ik een mooi kerstcadeau! Een mooie, nieuwe ruimte voor mijn Yogastudio De Zonnegroet is op mijn pad gekomen! Nu wordt er druk geklust om weer een fijne en sfeervolle yogaruimte te maken. Hieronder alvast een sneak peek en houd mijn fb site De Zonnegroet de komende tijd in de gaten!

- 12-9-2020: Terugkomdag zwangerschapsyoga was weer super gezellig ondanks de Corona afstand. Er is weer van alles gedeeld en werd zelfs verrast met een cadeautje als dank voor de fijne en leerzame cursus en veel er aan hadden gehad tijdens de bevalling.


- 24-8-2020: Nog even en dan opent Yogastudio De Zonnegroet weer de deuren in een nieuwe, grotere ruimte om al mijn yogi's op 1,5 m afstand veilig yoga te kunnen laten doen! Momenteel druk bezig om er weer iets moois van te maken. De nieuwsbrief wordt vandaag verstuurd met alle belangrijke info over de komende veranderingen binnen mijn yogastudio. Ook heeft de website een upgrade gehad om ook mijn onlineyogaprogramma, waar ik nog druk mee bezig ben, te kunnen plaatsen straks. Ik had de website al een nieuw jasje willen geven, maar dat had helaas wat vertraging opgeleverd daardoor. Maar daar wordt de komende tijd aan gewerkt. Ook komt er nog een nieuw info blok over Reiki, wat ik als waardevolle aanvulling binnen mijn bedrijf mee ben gestart. Ook is het plan om blogs te gaan schrijven. Kortom, zit ik weer vol ideeën en plannen voor het nieuwe seizoen. Ik wens iedereen weer heel veel yogaplezier bij Yogastudio De Zonnegroet!

- 13-3-2020: Op het Stellingwerfcollege in Oosterwolde vanwege een sportdag, de hele ochtend aan twee groepen jongeren kennis laten maken met yoga. Het was weer een cadeau. Mooi dat er ook dit keer veel jongens hadden opgegeven. Een ervan zei na afloop dat hij het niet verwacht had dat hij best nog vrij lenig was. Meer houdingen kon meedoen dan hij verwacht had. Mooie reacties kreeg ik terug van dat het heel ontspannen was, dichter bij zichzelf konden komen, relaxed voelden, ondanks dat ze druk waren van zichzelf toch op het eind van de les konden ontspannen. Er rustig van werden of juist onrustig. Yoga heel wat anders was dan ze gewend waren (actieve sporten).Kortom weer mooie bewustwordingen en ervaring erbij.

- februari 2020: Jaa, de yogastudio heeft nieuwe matten!

- Vanaf 29 januari 2020 start er op woensdagavond een nieuwe Yinyoga groep van 20.30-21.30 uur. Je kan je hiervoor al aanmelden via info@yogastudio-dezonnegroet.nl

- Op 9 januari 2020 in gemeentehuis Oosterwolde Stoelyoga mogen verzorgen tijdens Vraagelkaarcafé. De stoelyoga is heel positief ontvangen en kijk of ik misschien in de yogastudio een groep kan starten. Wordt vervolgd.

- Nieuwsbrief januari staat weer op facebookpagina De Zonnegroet.

- Nieuwsbrief is weer uit van december. Zie op mijn facebook pagina De Zonnegroet!

- Yogastudio De Zonnegroet maakt een hele groei door en achter de schermen wordt nu gekeken hoe het vorm te geven in 2020!

- In de maanden november en december mag De Zonnegroet weer Jongerenyogalessen verzorgen. Super leuk!

-

- Op zondagmorgen 15 december is er weer een Yoga Nidra! Kosten €10. Graag opgeven voor deelname.

- Maandagavond 9 december is er een gratis proefles zwangerschapsyoga vanaf 18.30 uur! Graag opgeven voor deelname!

-

- Jaa, mijn certificaat Yinyoga & Yoga massage behaald! Al toegepast in de yinyoga lessen en de yogi's vinden het een prettige verdieping in de houdingen en tijdens de ontspanning.

- Op 23/24 november gaat De Zonnegroet een Yinyoga bijscholing volgen"A deeper touch of Yin"!

- Wegens succes is er zaterdagmorgen 16 november 2019 nog weer een workshop Immuunyoga. Voor meer info zie evenement fb pagina De Zonnegroet!

- De volgende Yoga Nidra is op zondag 10 november 2019. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar.

- Na de herfstvakantie mag De Zonnegroet weer Jongerenyoga lessen verzorgen in samenwerking met Stellingwerf College!

- De Yoga Nidra wordt vaak goed bezocht! De Volgende is zondag 20 oktober vanaf 10.30 uur!

- Binnenkort voor het eerst leuke workshops te volgen bij yogastudio De Zonnegroet! De eerste is een workshop om je immuunsysteem te verbeteren/versterken door middel van yoga! Voor meer info/opgave zie evenement fb pagina De Zonnegroet! Kom je ook meedoen?!

-

- Mooi als je soms verrast wordt met een gift als dank voor de fijne yogalessen!

-

- Met mooi weer heerlijke buiten yogalessen in de tuin!!

-

- Zomerrooster van De Zonnegroet, kijk dan op fb pagina De Zonnegroet! In elk geval is de yogastudio dicht tussen 4 t/m 14 juli en 2 t/m 25 augustus!

- Mei 2019 Het waren weer geslaagde kinderyogalessen als naschoolse activiteit op basisschool De Toekan in Oosterwolde! De kinderen hebben genoten van de kinderyogalessen/ontspanning!!

Mei 2019 Na de meivakantie kinderyogalessen verzorgen op basisschool in Oosterwolde!

2-05-2019 Terugkomdag met kindje in Trambaan8 was weer gezellig!


_ april 2019 Mooi Koningsdag cadeau! Sta met yogastudio De Zonnegroet in de plaatselijke winkel/bedrijvengids!

- 14-04-2019 Mooi om te zien wat voor effect Yoga Nidra heeft op de hartslag!

-

- 16/17-3-2019 Zelf een inspirerende workshop Sequensing mogen volgen van Marlene Henny (Vinyasa yogaflow).

- 15-3-2019 Twee workshops Jongerenyoga mogen geven op het Stellingwerfcollege in Oosterwolde.

-

- Op 24-02-2019 geslaagd voor nog eens 50 uur Yinyogateachtertraining! Super blij!

- Vandaag aan begaafde en hoogbegaafde leerlingen van het Comprix College een gastles mogen geven over yoga&stress en yogalesje gegeven. Het was geweldig!

- De Yin yoga groep op maandagavond zit zo goed als vol, maar er zijn nog een aantal plekken op de donderdagmorgen van 9.00-10.00 uur vrij! Je bent altijd welkom voor een proefles!

- Zondag 27 januari mooie volle groep Yoga Nidra!

- Leuk artikel over De Zonnegroet in de plaatselijke krant:

- De Zonnegroet wenst iedereen alvast een gezond, stralend en liefdevol 2019 toe!!

- Let op het kerstrooster van De Zonnegroet op fb pagina De Zonnegroet! Ook zijn de prijstarieven per 1-01-2019 veranderd!! (Zie bij contact& aanmelden en bij zwangerschapsyogatarieven).

- Fijne Jongerenyogalessen mogen geven tot de kerstvakantie

- Vandaag (23 november 2018) gestart met het geven van Yoga Nidra (diepe ontspanningstechniek)! De deelnemers zijn weer ontspannen en helder naar huis gegaan en hebben het een geweldige ervaring gevonden! De volgende Yoga Nidra is op vrijdagmorgen 14 december van 10.00-11.00 uur, kosten €10!

- Leuk yogaactiviteiten buiten de yogastudio! In samenwerking met Stellingwerfcollege jongeren van A6 H5 yoga geven tot de kerstvakantie en een aantal kinderyogalessen geven als naschoolse activiteit in samenwerking met Scala.


- Afgelopen 13 oktober mijn certificaat Stoelyoga behaald! De Zonnegroet kan hiermee Stoelyoga aanbieden aan ouderen, bedrijven of scholen! Hierover binnenkort meer info op de website.

- Op 28 september stond De Zonnegroet op de gezondheidsmarkt in woonzorgcentrum De Rikkingahof in Oosterwolde om senioren kennis te laten maken met stoelyoga. Het was een groot succes!

- Vanaf 1 oktober zijn er Yin Yoga lessen te volgen bij De Zonnegroet. Op maandagavond van 20.15-21.15 uur (voorheen Hatha) en donderdagmorgen van 9.00-10.00 uur met thee na. Opgave is gewenst! Voor meer info zie onder kopje Hatha yoga/Yin yoga

- Na de herfstvakantie start van 30 oktober t/m 11 december een kinderyogagroepje (7-10 jaar) bij voldoende aanmelding op dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur! Opgave is gewenst!

- Terugkomdag met kindje was weer geslaagd! Happy mothers and baby's!

- Mijn yinyoga teachter training 50 uur behaald op 2 september 2018! Binnenkort te volgen in yogastudio De Zonnegroet!

- Nieuw bij De Zonnegroet is dat je een cadeaubon babymassagecursus kan bestellen/kopen t.w.v. €80 als origineel babyshower en/of kraamcadeau!!

- Volgende babymassage cursus start maandagmiddag vanaf 10 september van 15.00-16.00 uur!!

- Nieuwe babymassage cursus start vrijdagochtend vanaf 29 juni van 10.00-11.00 uur.

- De maandagavond zwangerschapsyogagroep is tijdelijk in verband met de zomer (vakantie) instroomgroep geworden tot begin september. Je kan je dus elk moment opgeven om een zwangerschapsyogacursus te volgen.

- Vanaf woensdag 13 juni babymassagegroep.

- In juni 2018 geslaagd voor 200uur Hathayogadocent!!

- Vanaf 7 mei start weer een babymassagecursus en vanaf 14 mei 2018 een zwangerschapsyogacursus!!!

- Op 16 maart 2018 in kader van sportdag Stellingwerfcollege van 4de jaars twee keer 9 jongeren yogales mogen geven van 1,5 uur! Geweldig om te doen en kijk of ik ook binnenkort een jongerenyogacursus kan gaan starten. Houd de website en fb pagina De Zonnegroet in de gaten!

- Ook is het nu mogelijk om vrij in te stromen of een gratis proefles zwangerschapsyogacursus te volgen op dinsdagochtend van 10.00-11.30 uur en donderdagavond van 19.00-20.30 uur!

- Vanaf 12 februari weer gestart met vijf zwangeren in de vaste zwangerschapsyoga groep!


- Van 12 januari tot 23 februari jongerenyogalessen mogen geven in kader van Leren is Eindeloos (Stellingwerf college)

- Op 6 februari was gestaan op de mamamarkt!

- Vrijdag 19 januari start De Zonnegroet met een babymassage cursus! Tijd 8.30-10.00 uur!

- Volgende week al weer de laatste les voor de kerstvakantie, welke we afsluiten met een kerstyoga special!! De yogalessen starten dan weer op 8 januari 2018! Lijkt je het leuk om ook eens het nieuwe jaar goed te beginnen, volg dan een gratis proefles yoga!

-

- De Zonnegroet heeft momenteel twee zwangerschapsyoga groepjes en weten steeds meer zwangeren de weg te vinden naar yogastudio De Zonnegroet en ben daar uiteraard heel erg blij mee!! De volgende vaste zwangerschapsyoga groep start 12 februari 2018 en je kan je daar al voor opgeven!

-

- Afgelopen 17 november hadden we weer een fijne terugkomdag met kindje, waarin de moeders van alles konden delen met elkaar!

-

- Zondag 19 november was ook weer een hele geslaagde kind-ouder yoga les! Volgend jaar heeft het zekers een vervolg!

-

-Wat was het weer een geslaagde kind-ouder les, alle kinderen hebben genoten van een herfstavontuur in het bos! De volgende kind-ouder les is zondag 19 november van 11.00-12.00 uur! Je kan deze lessen los volgen, wel hier voor opgeven als je mee wil doen!

-

- Aanstaande zondag 15 oktober de tweede kind-ouder les! Een fijn uurtje samen met je kind van 11.00-12.00 uur en is los te volgen. Wel graag opgeven als je mee wil doen.

- Afgelopen 7 oktober weer een gezellige terugkomdag gehad met kindje!

-

- Dinsdag 26 september een geslaagde MaMaMarkt gehad! En inmiddes gestart met mooi groepje zwangeren!

-

- Een vaste groep zwangerschapsyoga start vanaf 2 oktober op de maandagavond van 18.30-20.00 uur! Je kan je hiervoor al opgeven!!

- Woensdagmiddag 27 september is er van 16.00-17.00 uur een kind-ouder yoga les voor kinderen van 4-6 jaar!! Er zijn nog maar een paar plekjes vrij! Kosten zijn € 15 (ouder +kind).

- Op dinsdag 26 september is er weer een MaMa Markt waar de De zonnegroet ook weer aanwezig is!

- Maandag 4 september starten de yogalessen weer! Er zijn nog een aantal plekjes vrij op de maandag en dinsdagavond!

- Zaterdag 24 juni weer een terugkomdag met kindje gehad in Trambaan8. Was weer heel geslaagd!!

- Een nieuwe zwangerschapsyoga cursus start 1 mei t/m 10 juli!! Je kan je hier al voor opgeven!

- Op 17 mei een kind-ouder workshop massage tryout gegeven. Was heel geslaagd en het plan is om na de zomervakantie een keer in de maand een kind-ouderles te geven. Dit wordt waarschijnlijk op de woensdagmiddag. Nadere informatie volgt nog t.z.t.

- De Kraammarkt was weer een ervaring rijker!

-

- Zaterdag 8 april staat De Zonnegroet op de Kraammarkt met zwangerschapsyoga!!

- De MaMaMarkt was weer geslaagd. Altijd leuk om weer zwangeren te ontmoeten en te vertellen waarom zwangerschapsyoga heel fijn is om te doen voor moeder en kind!!

-

- Aanstaande dinsdag 7 maart is De Zonnegroet aanwezig met zwangerschapsyoga bij de uitgestelde MaMa Markt in Oosterwolde!

- Zaterdag 11 februari; mijn allereerste terugkomdag met kindje in Trambaan8 was geslaagd, gezellig en hebben we genoten van de mini high tea waar de muisjes natuurlijk niet mochten ontbreken!

- Op 28 februari is er een gratis kennismakingsles voor kinderyoga!!Leeftijd; 7 t/m 11 jaar! Opgave van tevoren gewenst.

- De MaMaMarkt is helaas niet doorgegaan en nu verplaatst naar dinsdag 7 maart 2017! De Zonnegroet is aanwezig met zwangerschapsyoga!!

- Dinsdag 24 januari is De Zonnegroet ook aanwezig op de MaMamarkt! Zie flyer voor tijden en wat er te doen is!

- Nu ook vaste cursus zwangerschapsyoga te volgen op de maandagavond van 18.30-20.00 uur!! De eerste cursus start van 30 januari t/m 10 april! De donderdag blijft doorlopend! Je kan dan elk moment instromen als zwangere!

- Maandag 9 januari 2017 starten de yogalessen weer!!

- De website heeft weer een update gekregen!

- De Zonnegroet wenst iedereen een liefdevol, gezond en stralend 2017 toe!!!

- Vanaf volgende week dinsdagavond gaat De Zonnegroet een maandlang(november) yoga geven aan groepje volwassenen t.a.v. Combi-sport vanuit gymnastiek vereniging in Donkerbroek!

- De MaMa Markt was weer heel gezellig en al weer meer belangstelling voor zwangerschapsyoga! De volgende MaMamarkt is weer in januari 2017!!

-

- Dinsdag 20 september staat De Zonnegroet weer op de MaMaMarkt in Oosterwolde (dag en Dou). Van 19.00-21.30 uur en de toegang is gratis!!

- Op maandagochtend van 10.00-11.30 uur is er ook een mogelijkheid om een zwangerschapsyoga cursus te volgen!!

- De yogalessen starten vanaf maandag 5 september 2016!

- De zwangerschapsyoga lessen beginnen 24/25 augustus 2016!

- Vanaf 18 juli is het zomervakantie en is er in elk geval geen kinderyoga, Inner Child yoga lessen. Zwangerschapsyoga in juli/augustus nog in overleg. Op donderdagavond is de zwangerschapsyoga nu ook mogelijk van 19.30-21.00 uur!!

- Woensdag 14 juni aan alle groepen op OBS De Striepe in Oldeholtpade kinderyogales gegeven! Het was geweldig!


- Dinsdag 17 mei met zwangerschapsyoga op de MaMa Markt gestaan in Oosterwolde!

- Vanaf woensdagavond 30 maart start er een zwangerschapsyoga cursus! Heb je belangstelling of wil je ook meedoen, meld je dan aan!

- Aantal zwangerschapsyoga lessen mogen geven aan 30+ zwangere en inmiddels is het kindje geboren (dochter Julia)!

- In de maand februari kinderyogalessen mogen geven via kinderopvang voor dag en Dou in Oosterwolde!

- Aanstaande dinsdag 19 januari zou mijn Yogastudio De Zonnegroet ook aanwezig zijn op de MaMaMarkt! Zie flyer hieronder!

- Na de kerstvakantie beginnen de yogalessen weer vanaf maandag 4 januari! Let op; de kinderyogales van de maandagmiddag is voorlopig van 16.00-17.00 uur!!

- De Inner Child yoga les op dinsdagavond is van 19.30-20.30.


- Het duurt nog even, maar super leuk dat De Zonnegroet mag deelnemen aan de MaMaMarkt 19 januari 2016 en in de maand februari kinderyogalessen mag geven op de kinderopvang Voor dag en Dou in Oosterwolde!‪

- Mijn website is nu ook te vinden onder www.yogastudio-dezonnegroet.nl en e-mail info@yogastudio-dezonnegroet.nl

- Vanaf nu is er informatie te vinden over zwangerschapsyoga cursus. De cursus start vanaf woensdag 2 december.

-Let op wijziging in Lesschema! Inner Child yoga les van de woensdag verhuist naar de dinsdagavond 19.00-20.00 uur! Op de woensdagavond komt de zwangerschapsyoga cursus vanaf begin december!

-Vanaf begin december zwangerschapsyoga cursus te volgen in mijn yogastudio De Zonnegroet! Binnenkort meer informatie op de website!

-Op 30-10-2015 geslaagd voor mijn opleiding zwangerschapsyogadocente bij Samsara!

-Vanaf nu kan je ook losse lessen Kinderyoga, Inner Child yoga volgen en kiezen voor 8 Lessenkaart of 10 Lessenkaart. Zie Kosten bij Contact& Aanmelden!

-Vanaf maandag 7 september 2015 starten nieuwe lessen kinderyoga en Inner Child yoga in mijn nieuwe praktijk De Zonnegroet!! Nieuwsgierig, bekijk dan mijn uitgebreide website met informatie!!